Banka Societe Generale Albania sh.a, eshte nje mundesi e mire punesimi dhe i kushton vemendje te veçante politikave te zhvillimit dhe kompensimit te stafit. Aktualisht ju njoftojme për pozicionet e mëposhtme:


Titulli Specialist i Sigurise Fizike
Afati i fundit i aplikimit 2017-03-24
Vendodhja Tirana
Apliko Tani


Jobs 1-1 of 1