Në këtë faqe do të gjeni mundësi unike:

  • Për të investuar në prona të paluajtshme me çmimet më të lira në treg.
  • Për tu rregjistruar si agjent shitjesh dhe të përfitoni komisionin prej 2% te vlerës së transaksionit.
  • Për të kontaktuar me specialist dhe ekspert të fushës së pronave të paluajtshme sipas qytetit apo zonës ku ju ndodheni.
  • Për tu rregjistruar në përditësimet që i bëhen portofolit të pronave të Societe Generale Albania.
  • Shpenzimet noteriale dhe të rregjistrimit te pronës në ZRPP-në perkatese paguhen nga pala Blerëse.

Pronat më të Reja

 

 

Prona në Ofertë

Prona në Ofertë

Prona të ofruara me çmime okazion për periudhë të limituar kohe.

 

Regjistrohuni si agjent

Regjistrohuni si agjent

Regjistrohuni si agjent për pronat që SGAL ka për shitje në territorin Shqiptarë.

Kërkoni një agjent?

Kërkoni një agjent?

Kërkoni një agjent të aprovuar sipas qyteteve në të gjithë territorin Shqiptarë.

 

Translate »