Toke Are 10,990 m2 Gorre Kurbin (Laç)

Detaje te Prones:

  • Prona eshte e vendosur ne fshatin Gorre, ne perendim te autostrades Fushkruje – Lac.
  • Prona lidhet me autostraden nga nje rruge e shtruar me kalldrem me gjatesi 1.4 km.
  • Ka forme te rregullt dhe me permasa 139 * 79 m .
  • Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor.

Informacioni agjentit

+355 68 90 38 955

prona.al@socgen.com

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e SGAL-së

Formulari i Ofertës Financiare

Location Info
Translate »