Toke Are 1,976 m² Stan Karbunare, Lushnje

Vendodhja e Pronës:

  • Kjo tokë ka sipërfaqe të regjistruar 1,976 m² dhe e cila ndodhet ne Stan Karbunare, te rrethit te Lushnjes.
  • Prona  ndodhet ne nje largesi rreth 3.6 km (ne vije ajrore) nga rruga nacionalet Lushnje – Fier, si dhe 6.5 km nga qendra e Lushnjes.
  • Prona karakterizohet nga nje forme e rregullt gjeometrike dhe ka trajten e nje rripi me shtrirje nga veriperendimi ne juglindje.
  • Aksesi per ne prone realizohet nepermjet tokave te tjera kufitare.

 

Përshkrimi i Pronës:

  • Prona është e vendosur në një relive fushor me nje siperfaqe totale prej 1,976 m².
  • Prona komunikon lirshem me pasurite kufizuese pasi nuk eshte e rrethuar.
  • Prona ka cilesi te mira per bujqesi dhe blegtori per shkak te karakterit qe ka kjo zone.

Informacioni agjentit

+355 68 90 38 955

prona.al@socgen.com

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e SGAL-së

Formulari i Ofertës Financiare

Location Info
Translate »