Tokë Arë 2,500 m2 Lagje 6, Kavajë

Prona ndodhet:

• Në qytetin e Kavajes, rreth 1.7 km ne jug te qendres se qytetin.
• Ne lindje te prones, ne nje distace prej 500 m2 kalon autostrada Durres – Rrogozhine.
• Ne veri-lindje, me nje distance prej 1.1 km gjendet ish fabrika e qelqit.

 

Përshkrimi i Prones:

• Prona e tipit, toke are, ka dimensione 55 m x 24 m.
• Toka shtrihet ne nje terren fushore dhe eshte shume e pershtatshme per aktivitete bujqesore por mund te perdoret edhe per ndertimin e ndertesave te banimit ose te biznesit

Location Info
Translate »