Tokë Arë 500 m2 Karpen, Kavaje

Vendodhja

  • Prona eshte e vendosur ne fshatin Karpen, prane 1 km nga bregu i detit.
  • Toka eshte e pershtatshme per aktivitet bujqesore por edhe per
    ndertimin e magazinave ose objekteve te tjera te biznesit.

 

Pershkrimi:

  • Prona ka nje siperfaqe 500 m2.
  • Toka ka forme te rregullt.

 

Informacioni agjentit

+355 68 90 38 955

prona.al@socgen.com

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e SGAL-së

Formulari i Ofertës Financiare

Location Info
Translate »