Depozita me Afat

Comment are off
Kursimet tuaja jane ne duar te sigurta me Banken Societe Generale Albania!
Më shumë

SogeCash Web

Comment are off
  Më shumë se E-banking! Sogecash Web është një platformë interneti bankare e zhvilluar nga Societe Generale për t’ju ofruar klientëve të korporatave shërbimet e menaxhimit të cash-it përmes internetit.Të gjitha këto shërbime janë të bazuara në web dhe përfshijnë një gamë t...
Më shumë