Banka Societe Generale Albania ofron falas 300 polica sigurimi nëpërmjet Albsig

Comment are off
Banka Societe Generale Albania ofron për klientët e saj mbulim për dëmtime nga tërmetet – mundësuar nga shoqëria Albsig në bashkëpunim me Europa RE, një program i qeverisë zvicerane. Polica e sigurimit ‘Swiss Visual Pro’ do t’i jepet falas 300 klientëve të parë që financohen me...
Më shumë

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !