Banka Societe Generale Albania organizon seminarin me temë « Mbështetja e Agrobiznesit në Shqipëri ».

Comment are off
Në Dhjetor 2016, banka Société Générale Albania (SGAL) dhe BERZH bashkuan forcat nën Albania Agribusiness Support Facility (AASF) me qëllim rritjen e aksesit në financime për fermerët vendas dhe agrobizneset, veçanërisht në rajonet më të largëta të vendit. Në kuadër të këtij...
Më shumë

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !