Pensionet tashmë në Bankën Societe Generale Albania pa asnjë kosto për pensionistët

Comment are off
  Banka Societe Generale Albania ka finalizuar me sukses nënshkrimin e marrëveshjes me ISSH (Instituti i Sigurimeve Shoqërore), marrëveshje e cila u mundëson tashmë të gjithë pensionistëve të tërheqin pensionin e tyre në bankë pa asnjë kosto shtesë. Ҫdo pensionist...
Më shumë

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !