Societe Generale Albania ranks as customer’s top choice for Trade Finance

Comment are off
  Dear Mr. Marinoski, we are hearing a lot about Trade Financing recently and it is normal for Corporate and SME entities to understand what it means and what it represents in the world of banking and finance. But in order to involve all the audiences, could you please...
Më shumë

Societe Generale Albania Annual Convention 2018

Comment are off
“Greatest pleasure in sharing Group strategy and Societe Generale Albania key orientations with our top 100 managers. Bank’s transformation and client experience as our core focus. This year, together with Exectutive Board, we had the pleasure to welcome the renewed...
Më shumë

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !