EUROMONEY shpall fitues Societe Generale Albania

Comment are off
Banka Societe Generale Albania shpallet fituese e dy çmimeve si Banka më e Mirë në Tregun Vendas dhe njëkohësisht, Banka me Shërbimin më të mirë për Administrimin e Cash-it. “Sot jemi shumë të lumtur të ndajmë me ju rezultatet e një prej revistave financiare më prestigjoze. Pasi...
Më shumë