Revista Bankieri – Intervistë me Drejtorin e Përgjithshëm Z. Bledar Shella

Comment are off
Viti 2018 u mbyll dhe kredia për ekonominë mbetet ende në nivele jo të kënaqshme. Në këndvështrimin e bankës suaj, cilët janë faktorët kryesorë të stanjacionit të kredisë dhe perspektiva për rritjen e portofolit të kredive dhe vet kredinë për ekonominë, gjatë vitit 2019? Gjate 15...
Më shumë