GRD-KPP-2019-009 – Blerje Karrike dhe Mobilje zyrash

Comment are off
I / E nderuar Zoteri / Zonje, Banka OTP Albania ju fton te merrni pjese ne procesin e Tenderimit “GRD-KPP-2019-009 – Blerje Karrike dhe Mobilje zyrash” Bashkëngjitur do të mund të gjeni: Ftesen per pjesemarrje ne Tender, Kerkesen per Propozim,, Specifikimet per te cilen do...
Më shumë