Comment are off

ATM Rinas 1 (Arrivals)

Per cdo informacion shtese telefononi ne Qendren e Sherbimit te Cilesisee:


Mob.: +355 684012121/ +355 694012121 Call Center: 0 800 48 48 (pa pagese)


Disponueshmeria 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !