Comment are off

ATM Ring Center

For additional information call into call center info service:


Mob.: +355 684012121/ +355 694012121 Call Center: 0 800 48 48 (toll free number)


From Monday to Saturday from 09:00AM to 07:00PM, or visit our nearest branch office.

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !