Comment are off

ATM Saranda 2 (Porti)

Per cdo informacion shtese telefononi ne Qendren e Sherbimit te Cilesisee:


Mob.: +355 684012121/ +355 694012121 Call Center: 0 800 48 48 (pa pagese)


Disponueshmeria 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.

Pershendetje,

Ju informojme se faqja societegenerale.al do te jete aktive dhe per pak kohe. Te gjitha sherbimet tona do ti gjeni ne website e ri otpbank.al.

OTP Bank nga data 8 Prill 2019 eshte Aksionari i vetem me 100% te aksioneve. Per me shume klikoni ketu.