Depozita Optimal

Comment are off
Terhiqni dhe gezojuni interesit cdo muaj te vitit!
Më shumë

Buletini i normave të interesit per Kredite

Comment are off
Interesat e Kredise Retail 6 Korrik 2016
Më shumë

Paketa Evolucion

Comment are off
Cdo kursim, sado i vogel te gezon kur e shpenzon per biznesin tend! Ne aktivitetin tuaj te perditshem koha eshte thesari me i cmuar qe ju keni. Sa me pak kohe e shpenzuar ne banke e ne institucione te tjera, aq me shume hapesire ne dispozicion per t’ju kushtuar zhvillimit...
Më shumë

Depozita e Përshkallëzuar

Comment are off
Nese jeni duke kerkuar nga investimi juaj normat e interesit qe ofrohen vetem nga investimet afatgjata dhe fleksibilitetin per t’u terhequr prej tij sa here qe te keni nevoje per likuiditete, Depozita e Pershkallezuar eshte produkti qe ju pershtatet me mire.
Më shumë

Depozita Elastike

Comment are off
 Depozita qe pershtatet me kerkesat dhe nevojat tuaja!
Më shumë

Karta e Biznesit

Comment are off
Karte debiti MasterCard per te gjithe ju Adminstratore te kompanive dhe OJF-ve. Mjafton te keni nje llogari biznesi ne monedhen LEK prane bankes Societe Generale Albania dhe pajisja me karten e debitit eshte me e lehte se cdo gje tjeter.
Më shumë

Depozita EuroKid

Comment are off
Nuk ka asgje me te rendesishme se ajo qe beni qe ne fillim per femijen tuaj!
Më shumë

Buletini i Normave te Interesit te Depozitave

Comment are off
Klikoni ne linkun e meposhtem per te shkarkuar Buletinin e Normave te Interesit per Depozitat. Buletini Depozita Kliente 6 Qershor 2016
Më shumë

Depozita New Generation

Comment are off
Kombinoni kursimet  me shpenzimet.
Më shumë

Llogaria Rjedhëse

Comment are off
  Llogaria Rrjedhese prane Bankes SOCIETE GENERALE ALBANIA, eshte celesi i perfitimit te te gjitha lehtesirave qe ofrojne produktet dhe sherbimet bankare. Ne kete menyre Ju do te perdorni parate tuaja ne menyre te vazhdueshme duke kursyer kohe dhe energji. Depozitat e klientëve...
Më shumë