Debitim Direkt

Comment are off
Banka vjen tek ju! Kur ne kursejme nga koha juaj vonesat ne rradhen e pageses se nje fature, ka shume menyra te tjera per te kaluar diten me mire!
Më shumë

MoneyGram

Comment are off
DERGO PARA ME BESIM TE PLOTE! Kur eshte fjala per te derguar para ne te gjithe boten, ne e kuptojme qe disa kompani e ofrojne kete sherbim. Prandaj Banka SOCIETE GENERALE ALBANIA, punon qe t’ju sjelle dicka me shume se nje transferte e zakonshme duke ju siguruar se te zgjedhesh...
Më shumë

Kodi IBAN

Comment are off
Numri IBAN (Numri Nderkombetar i Llogarise Bankare) eshte nje standart nderkombetar per identifikimin/numertimin e llogarive bankare. Cdo klient qe ka nje llogari bankare mund te pajiset me nje kod IBAN i cili eshte nje numer i permiresuar llogarie bankare.
Më shumë

MasterCard Gold

Comment are off
Karta e debitit MasterCard Gold eshte nje mjet elektronik pagese, e cila i mundeson klientit te perdore parate e tij ne cdo moment per te terhequr para ne cdo ATM, per te kryer pagesa ne Njesi Shitjeje – POS, per te kryer blerje dhe pagesa nepermjet internetit. Klienti mund...
Më shumë

Loan Calculator

Comment are off
[loan_calculator]   The purpose of this calculator is to give basic info and its results are not binding for the Bank.
Më shumë

MasterCard Standard

Comment are off
Karta MasterCard Standard eshte nje mjet elektronik pagese, e cila i mundeson klientit te perdore parate e tij ne cdo moment per te terhequr para ne cdo ATM, per te kryer pagesa ne Njesi Shitjeje – POS, per te kryer blerje dhe pagesa nepermjet internetit.  Klienti mund ta...
Më shumë

Maestro

Comment are off
Karta e Debitit Maestro eshte nje mjet elektronik pagese, e cila i mundeson klientit te perdore parate e tij ne cdo moment per te terhequr para ne cdo ATM, per te kryer pagesa ne Njesi Shitjeje – POS, per te kryer blerje dhe pagesa nepermjet internetit. Klienti mund ta...
Më shumë

MPAY

Comment are off
Tashmë ka ardhur koha të dilni jashtë çdo kornize! Me anë të produktit më inovativ dhe tërheqës në treg ju mund të kryeni pagesën e detyrimeve tuaja nëpërmjet telefonit celular thjesht dhe shpejt. Pagesa e faturave tashmë është vetëm një prekje celulari!!!
Më shumë

SGAL / SMS

Comment are off
SGAL/SMS – Banka ne ekranin e celularit tuaj!
Më shumë

Intervista per revisten “The Banker”

Comment are off
Prestigjozja “The Banker” publikoi nje artikull me titull: “Hapa te Vogla” – Tashme Shqiperia ka dale nga kriza financiare me shendet relativisht te mire, dhe bankat e saj jane duke synuar zgjerime te kujdeshme. Artikulli permban intervista me...
Më shumë