Comment are off
       
Më shumë

Llogaritësi i kredisë

Comment are off
[loan_calculator] The purpose of this calculator is to give basic info and its results are not binding for the Bank.  
Më shumë

Rreth Bankës

Comment are off
test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets …..test tets...
Më shumë

Loan Calculator

Comment are off
[loan_calculator]   The purpose of this calculator is to give basic info and its results are not binding for the Bank.
Më shumë

Kushtet e Punës Prill 2013

Comment are off
Keto kushte jane te vlefshme duke filluar nga data 19 Gusht, 2013. KP Individe_Gusht 2013  
Më shumë

Debit cards

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Package for clients with deposit

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Payments

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Accounts

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Pershendetje,

Ju informojme se faqja societegenerale.al do te jete aktive dhe per pak kohe. Te gjitha sherbimet tona do ti gjeni ne website e ri otpbank.al.

OTP Bank nga data 8 Prill 2019 eshte Aksionari i vetem me 100% te aksioneve. Per me shume klikoni ketu.