Tourism loan

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Consumer loans

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Car loans

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Education loans

Comment are off
under constructions….
Më shumë

Housing loans

Comment are off
under constructions….
Më shumë

RITAM account

Comment are off
Ritam account is a unique product of Splitska banka, combining the advantages of sight deposit and fixed-term deposit. The interest rate is dynamic and depends only on the account balance. You can dispose of your funds simply by using your account card. Intended for Resident...
Më shumë

Pershendetje,

Ju informojme se faqja societegenerale.al do te jete aktive dhe per pak kohe. Te gjitha sherbimet tona do ti gjeni ne website e ri otpbank.al.

OTP Bank nga data 8 Prill 2019 eshte Aksionari i vetem me 100% te aksioneve. Per me shume klikoni ketu.