GRD-KPP-2019-009 – Blerje Karrike dhe Mobilje zyrash

Comment are off
I / E nderuar Zoteri / Zonje, Banka OTP Albania ju fton te merrni pjese ne procesin e Tenderimit “GRD-KPP-2019-009 – Blerje Karrike dhe Mobilje zyrash” Bashkëngjitur do të mund të gjeni: Ftesen per pjesemarrje ne Tender, Kerkesen per Propozim,, Specifikimet per te cilen do...
Më shumë

GRD-RFP-2019-008 Blerje të makinave të numërimit të Cash -it

Comment are off
I/E Nderuar, Banka OTP Albania ka kënaqësinë tju ftojë të merrni pjesë në tenderin “GRD-RFP-2019-008 Blerje të makinave të numërimit të Cash -it” Bashkëngjitur do të mund të gjeni: Ftesën për Pjesëmarrjen në këtë Proces, Kërkesë për Propozim, Propozimi Juaj duhet të dorëzohet në...
Më shumë

Njoftim i jashtëzakonshem – Permbyllja financiare e blerjes ne Shqiperi u finalizua

Comment are off
OTP Bank Plc. njofton se në 29 Mars 2019 përmbyllja financiare e transaksionit në Shqipëri u realizua. Si rezultat, OTP Bank u bë aksionari i vetëm me 100% të aksioneve të Banka Societe Generale Albania SH. A. („SGAL”), filiali i Societe Generale Group në Shqipëri. Me një pjesë...
Më shumë

Tender: Mirëmbajtje të karrigeve ekzistuese të Bankës

Comment are off
I / E nderuar Zoteri / Zonje, Banka Societe Generale Albania ju fton te merrni pjese ne procesin e Tenderimit “GRD-KPP-2019-007 – Mirembajtje te Karrigeve ekzistuese te Bankes” Bashkangjitur do te gjeni: Ftesen per pjesemarrje ne Tender, Kerkesen per Propozim, Specifikimet...
Më shumë

Societe Generale Albania: Partner zyrtar i Startup Live Tirana, edicioni i shtatë!

Comment are off
Startup Live Tirana zhvilloi për të shtatin vit rresht edicionin e radhës në ambjentet e Fondacionit “Ivanaj”. Ky aktivitet solli ide, projekt-ide në frymën e StartUp –it. Përmbajtja mjaft e larmishme, provoi edhe një herë dinamizmin e të rinjve shqiptarë dhe vullnetin e tyre për...
Më shumë