GRD-RFP-2018-25 – Penetration Test on SGAL ATM Network

Comment are off
I/E nderuar, Banka Societe Generale Albania ju fton të merrni pjesë në Procesin e Tenderimit për “GRD-RFP-2018-25 – Penetration Test on SGAL ATM Network”. Ky proces Tenderimi do të zhvillohet nëpërmjet Platformës elektronike të Tenderave të Grupit Societe Generale. Vetëm...
Më shumë

Shërbim transport mobilje dhe pajisje të rënda

Comment are off
  Banka Societe Generale Albania ju fton të merrni pjesë në procesin e tenderimit për “Shërbim transport mobilje dhe pajisje të rënda”. Bashkangjitur do të gjeni Ftesën për Ofertë, ku janë detajuar kërkesat e dokumentacionit Teknik dhe atij Financiar. Propozimi juaj duhet...
Më shumë

KANË PUNUAR PËR KËTË DITË

Comment are off
Pas një rrugëtimi të gjatë dhe të vazhdueshëm, pensioni për moshën e tretë është një pushim dhe çlodhje. Është periudha për t’ju përkushtuar vetes, për të shpenzuar më tepër kohë me të afërmit tuaj…   Banka Societe Generale Albania dhuron 1,000 Lekë bonus* për të gjithë Ju...
Më shumë

Shërbimi i Sigurisë Fizike për ambientet e Bankës

Comment are off
I/E nderuar, Banka Societe Generale Albania ju fton të merrni pjesë në Procesin e Tenderimit për “GRD-RFP-2018-023- Shërbimi i Sigurisë Fizike për ambientet e Bankës”. Ky proces Tenderimi do të zhvillohet nëpërmjet Platformës elektronike të Tenderave të Grupit Societe Generale....
Më shumë

EUROMONEY shpall fitues Societe Generale Albania

Comment are off
Banka Societe Generale Albania shpallet fituese e dy çmimeve si Banka më e Mirë në Tregun Vendas dhe njëkohësisht, Banka me Shërbimin më të mirë për Administrimin e Cash-it. “Sot jemi shumë të lumtur të ndajmë me ju rezultatet e një prej revistave financiare më prestigjoze. Pasi...
Më shumë

ATM Ali Demi

Comment are off
For additional information call into call center info service: Mob.: +355 684012121/ +355 694012121 Call Center: 0 800 48 48 (toll free number) From Monday to Saturday from 09:00AM to 07:00PM, or visit our nearest branch office.
Më shumë

ATM Rinas 1 (Arrivals)

Comment are off
Per cdo informacion shtese telefononi ne Qendren e Sherbimit te Cilesisee: Mob.: +355 684012121/ +355 694012121 Call Center: 0 800 48 48 (pa pagese) Disponueshmeria 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.
Më shumë

ATM Saranda 2 (Porti)

Comment are off
Per cdo informacion shtese telefononi ne Qendren e Sherbimit te Cilesisee: Mob.: +355 684012121/ +355 694012121 Call Center: 0 800 48 48 (pa pagese) Disponueshmeria 24 ore ne dite, 7 dite ne jave.
Më shumë

Société Générale njofton shitjen e paketës së saj kontrolluese të aksioneve në Société Générale Albania tek OTP

Comment are off
Datë 02/08/2018   Njoftim për shtyp   Société Générale njofton shitjen e paketës së saj kontrolluese të aksioneve në Société Générale Albania tek OTP Société Générale ka hyrë në marrëveshje për të shitur paketën e saj kontrolluese të aksioneve në Société Générale...
Më shumë

ATM Ring Center

Comment are off
For additional information call into call center info service: Mob.: +355 684012121/ +355 694012121 Call Center: 0 800 48 48 (toll free number) From Monday to Saturday from 09:00AM to 07:00PM, or visit our nearest branch office.
Më shumë

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !