Obligacione Thesari

Comment are off
Obligacionet e Thesarit jane letra me vlere te borxhit te emetuara nga Qeveria e Republikes se Shqiperise, e perfaqesuar nga Ministria e Financave. Obligacionet mund te emetohen ne monedhe kombetare ose te huaj. Obligacionet e Thesarit ofrohen ne afatet e maturimit: 2, 3, 5, 7...
Më shumë

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !