Vende Vakante

Banka Societe Generale Albania sh.a, eshte nje

Pse të zgjedh SGAL

Shpirti i skuadrës , vlera jonë më e madhe ,

Proçesi i Rekrutimit

Procesi i Rekrutimit Ne Banken Societe Generale

Programi i Praktikës

Këtu në Societe Generale Albania ne po kërkojmë

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !