Banka Societe Generale Albania sh.a, eshte nje mundesi e mire punesimi dhe i kushton vemendje te veçante politikave te zhvillimit dhe kompensimit te stafit. Aktualisht ju njoftojme për pozicionet e mëposhtme:


Titulli Arketar i Perkohshem, Dega Shkoder
Afati i fundit i aplikimit 2018-11-21
Vendodhja Shkoder
Apliko Tani


Titulli CRM Junior, Rajoni Tirane
Afati i fundit i aplikimit 2018-11-22
Vendodhja Tirane
Apliko Tani


Titulli Arketar, Rajoni Tirane
Afati i fundit i aplikimit 2018-11-22
Vendodhja Tirane
Apliko Tani


Titulli Zv. Drejtor Dege / CRM Senior, Rajoni Tirane
Afati i fundit i aplikimit 2018-11-22
Vendodhja Tirane
Apliko Tani


Titulli Drejtor Dege, Rajoni Tirane
Afati i fundit i aplikimit 2018-11-22
Vendodhja Tirane
Apliko Tani


Jobs 1-5 of 5

Të nderuar klientë,

Na ndihmoni t’ju japim një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë bankar.

PËRDITËSONI TË DHËNAT TUAJA PERSONALE.

Për më shumë informacion telefononi FALAS në 0800 48 48 ose drejtohuni në degën më të afërt të bankës.

Banka juaj, skuadra juaj !