4 Njesi Biznesi 360 m² Elbasan

Vendodhja:

 • Pronat, 4 njesi sherbimi, jane te pozicionuara ne kati perdhe te nje pallati 9-te katesh, ne rrugen “Qemal Stafa” ne Elbasan.
 • Pallati ne te cilen ndodhen 4 njesite eshte e ndodhet ne qender te qytetit te Elbasanit, me nje distance prej 300 metra nga sheshi kryesor i qytetit.
 • Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila jane ndertuar ne vitet e fundit.

 

Pershkrimi:

 • Pronat jane te organizuar ne 4 certifikata pronesie per nje total siperfaqeje prej 360 m².
  • 3 njesi sherbimi me numerat N.5; N.6 dhe N.8 jane te pozicionuara ne katin perdhe te godines ne pjesen jugore.
  • 2 njesit N.5 dhe N.6 jane te organizuar ne dy certifikata pronesie, por ambjenti nuk eshte I ndare fizikisht, dhe perbehet nga nje siperfaqe totale, per te dy njesite, prej 181.4 m². 
  • Njesia N.10 eshte e pozicionuar ne katin perdhe te godines ne pjesen veriore, shume prane me bulevardin kryesore.
 • Jane te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi ose magazinimi.

 

Tabela me listen e Çmimeve per Njesite:

Code Pershkrimi i Prones Çmimi I Shitjes
(EUR)
GR-N-B-030
GR-N-B-031
Njesi 75.4 m² Elbasan (N.5)
Njesi 106 m² Elbasan (N.6 )
81,630
GR-N-B-032 Njesi 105.6 m² Elbasan (N.8) 73,920
GR-N-B-033 Njesi 73.6 m² Elbasan (N.10) 40,480

 

Informacioni agjentit

+355 68 90 38 955

prona.al@socgen.com

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e SGAL-së

Formulari i Ofertës Financiare

Location Info
Translate »