Truall 58 m2 & Ndërtim 38 m2 Karbunarë, Lushnje

Magazina ndodhet:

  • Në fshatin Karbunarë e Poshtme, Lushnje.
  • Prona ndodhet rreth 2 km nga qendra e qytetit.
  • Zona në të cilën është e vendosur prona karakterizohet nga shtëpi banimi 1-3 Kate.

 

Përshkrimi i Prones:

  • Ndodhet në katin përdhe të një ndërtese dy katëshe.
  • Sipërfaqe totale trualli prej 58 m2 dhe ndërtim 38 m2.
  • Prona është e përshtatshme për magazinimin e produkteve të ndryshme.

Informacioni agjentit

+355 68 90 38 955

prona.al@socgen.com

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e SGAL-së

Formulari i Ofertës Financiare

Location Info
Translate »