Toke Are 1,000 m2 Rëmenj, Pogradec

Vendodhja:

  • Prona ndodhet ne zonen e fshatit Rëmenj, ne Pogradec
  • Eshte e vendour rreth 1 km nga rruga Pogradec Korce

 

Pershkrimi:

  • Prona ka nje siperfaqe 1,000 m2.
  • Dimensione e prones jane 12.5 m x 80 m

Informacioni agjentit

+355 68 90 38 955

prona.al@socgen.com

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e SGAL-së

Formulari i Ofertës Financiare

Location Info
Translate »