Toke Are 4,900 m2 Munishtir, Skrapar

Vendodhja

  • Prona ndodhet në fshatin Munushtir, Komuna Qendër, rrethi i Skraparit.
  • Rreth 3 km nga banesat e qytetit të Çorovodës
  • Rreth 1.1 km kalon lumi Osum dhe rreth 1.4 km kalon rruga nacionale e cila lidh qytetin e Poliçanit me qytetin e Çorovodës.

 

Pershkrimi:

  • Prona ka nje siperfaqe 4,900 m2.
  • E pershtatshme per toke bujqesore.

Informacioni agjentit

+355 68 90 38 955

prona.al@socgen.com

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e SGAL-së

Formulari i Ofertës Financiare

Location Info
Translate »